TUOTTEET JA PALVELUT

 

ESH-Muovi Oy on erikoistunut ruiskuvalu-, käsikäyttö-, kokoonpano- sekä muiden muovimuottien valmistukseen. Tarkalla ammattitaitolla ja omistautuneella asiantuntemuksella tuomme suunnitelmasi eloon ja varmistamme tuotteen laadun ideasta lopputulokseen.

Ruiskuvalu

Muovituotteiden valmistuksen mullistanut ruiskuvalu mahdollistaa sulien materiaalien tarkan muotoilun. Asiantuntemuksemme takaa laadukkaat tuotteet ja tehokkaan tuotannon.

Tuotteet ja palvelut.

Työkalujen valmistus

Työkalujen valmistus tuo visiot eloon. Tarjoamme asiantuntemusta, tarkkuutta sekä laadukkaita ratkaisuja kaikkiin työkalutarpeisiisi.

ESH-Muovi Oy

Tarkkaa suunnittelutyötä moderneilla ohjelmilla

Suunnittelemme ja valmistamme muotit pääsääntöisesti itse, mutta voimme myös käyttää asiakkaalta saatuja muotteja. Käytämme suunnittelutyöhön 3D-suunnitteluohjelmia (Solid Works, Pro/Engineering Creo), joiden avulla voidaan toteuttaa erilaiset tarpeet ketterästi. Vahvuutemme on tarjota kekseliästä ja asiakkaan näkemystä tukevaa suunnitteluapua jokaiseen projektiin. Näemme lopputuotteen mahdollisuudet jo ajatusvaiheessa ja tuomme esiin asiantuntevat ideamme parhaan tuotoksen kehittämiseksi.

ESH-Muovi Oy

Yhdistelmä parasta teknologiaa ja huolellista käsityötä

Valmistamme tuotteet asiakaslähtöisesti koneita ja käsityötä hyödyntäen. Pystymme valmistamaan automaattisella koneajolla sovitusta materiaalista sovittujen määritysten mukaisia kappaleita toivotun määrän. Kun automaattiajo ei ole tarpeenmukaista valmistusmäärien vuoksi tai projekti on liian monimutkainen automatisaatiolla toteutettavaksi, käytämme apuna perinteistä työvoimaa. Tämä on yleistä kokoonpanossa ja tarkkuutta vaativissa asennuksissa. Teemme asiakkaille myös monenlaisia osavalmistukseen liittyviä kokoonpanoja, kuten juomapullojen korkkeja, pidikkeitä ja kylttien runkoja.